cheap medications at trusted USA pharmacy buy norvasc legally, buy cheap medications online with no prescription buy diflucan without a prescription online, online canadian pharmacy get a discount to you order arimidex overnight us delivery, ordering online meds at lowest prices buy baclofen cod cod no rx, buy cheapest medications and get highest quality no rx needed for purchasing doxycycline, trusted pharmacy online, buy and get a discount purchase zovirax without a prescription overnight delivery, buying cheap medications without doctor's prescription lasix discounted 1g3rgv1, online cheap medications without prescription neurontin exacerbating asthma, buy cheap generic meds with overnight delivery buy cheap wellbutrin free consult with no prescription quick delivery, buying cheap medications without doctor's prescription order premarin online, pharmacy cheapest prices you ever seen purchase cheap online pharmacy flagyl,

Ideea Forum, evolutia marketingului ?


ideeaforum1.jpg

http://www.ideaforum.ro/

Initiativa este demna de toata lauda, fara indoiala. Insa, se vede clar targetarea acestui forum ce va avea loc la Marriott, atat din locatie, cat si din preturi (pentru a participa la o discutie cu maestrii in marketing pe plan international, trebuie sa scoti din buzunar intre 95 EUR + TVA si 240 EUR + TVA).

O idee foarte buna a celor de la Evensys este concursul “What If”. Orice tanar marketer sau … doar tanar:), poate castiga 1 invitate la acest eveniment, daca vine cu o idee foarte buna din domeniul marketing-ului, PR, advertising si nu numai… Am aruncat o privire pe blog si am avut o surpriza placuta sa aflu ca inca mai exista romani cu idei bune si chiar foarte bune. Postand aceste idei pe blog, ei probabil ca nu s-au gandit atat la invitatii cat la a faptul ca se pot face cunoscuti si se pot exprima prin ideile pe care le aduc in fata comunitatii.

Sunt foarte curios ce se va intampla cu “What If” -urile care nu vor castiga. Pana acum s-au adunat destul de multe si pot fi foarte bine folosite de catre marii jucatori, pe plan international. Oare participantii isi vor primi drepturile de autor, unele dintre ele fiind chiar anonime? Asta ramane de vazut.

In concluzie, Ideea Forum este o raza de speranta pentru orice tanar care vrea sa se dezvolte in domeniul marketing-ului si in acelasi timp un bun prilej pentru a ridica publicitatea din Romania, si nu numai, la standarde internationale.

Voi reveni cu comentarii dupa eveniment.


Comments (2)

  1. Dan

    Well? Cum a fost? A fost int-adevar “o raza de speranta pentru orice tanar care vrea sa se dezvolte in domeniul marketing-ului si in acelasi timp un bun prilej pentru a ridica publicitatea din Romania” ? Ideile castigatoare la concursul “What If” cum ti s-au parut?

  2. AdYZ

    In legatura cu castigatorii, ceea ce mi s-a parut putin aiurea e ca pe site nu s-a anuntat exact ideea castigatoare. Au existat persoane printre castigatori cu mai multe idei. Prin regulamenta parca am citit ca se premiaza o idee, nu un calup de idei, nu? Din pacate nu am avut finante ptr a participa la eveniment, acum strang bani sa plec din tara… pe o perioada nedeterminata.