AllPersonale

Un vis cel putin ciudat

By on January 11th, 2008

Azi dimineata m-am trezit cu o durere apriga de cap. De ce credeti? Visele mele ciudate se pare ca nu vor sa inceteze. Apar de 3 ori pe luna cel putin. Insa cel de azi dimineata cred ca le-a intrecut pe toate. Eram intr-o zona foarte ciudata, intunecata, nu eram pe Planeta Pamant si aveam in mana o bricheta. Cand am aprins-o am avut o senzatie ciudata (in vis) ca si cum as avea controlul asupra a tot ce ma inconjoara. Ma uit pe cer si vad, in departare, Globul Pamantesc. Cu cealalta mana incerc sa gesticulez si constat uimit ca puteam sa controlez planeta pe care traim in acest moment. Puteam sa o invart, sa o apropii, sa o misc, etc. Am inceput cu miscari inocente dar pe parcurs am indraznit sa fac tot felul de chestii cum ar fi sa ma joc cu Globul Pamantesc, daca va puteti imagina asa ceva, sa il tin in mana, sa fac zoom-uri pe diverse zone, am vazut Paris-ul pentru a 2a oara, piramidele, oceanele..

Am continuat joaca mea copilareasca pana cand il arunc brusc, nu stiu de ce.. si se sparge…da..s-a spart Globul. Atunci am fost inconjurat de o lumina puternica si parca totul in jurul meu a prins viata, lumina s-a transformat in artificii, nu stiu de ce .. era o atmosfera de sarbatoare. Dupa cateva secunde.. totul revine la normal, se asterne iar o liniste deplina. Ma uit pe cer, Globul Pamantesc era tot acolo, dar parca nu mai era la fel, nu mai avea aceeasi forma, culorile erau mai sterse, continentele nu erau la locul lor.

Dupa cateva minute in care incercam sa-mi revin, mi-am adus aminte de intalnirea de acum 2 zile cu Senor Ramon in care mi-a aprins o bricheta si mi-a zis ca daca ai lumina in suflet poti controla totul. Sa ma fi marcat chiar atat intalnirea cu el? Subconstientul meu sa fie atat de dominat de energia, pozitiva, sper, pe care am primit-o de la el?

Este cineva care se pricepe mai bine ca mine la citit vise si ma poate scoate din ceata?

TAGS
RELATED POSTS
8 Comments
 1. GadgetNews

  11 January 2008

  Seamana uluitor cu google Earth joaca ta.. in vis …

 2. AdYZ

  11 January 2008

  Da, ai dreptate, la asta nu m-am gandit. Se poate sa fie o influenta or smth, mai ales ca m-am folosit foarte mult de Google Earth si Google Maps inainte sa plec in Eurotrip. Numai ca in visul meu totul era atat de real… chiar daca era de domeniul SF-ului.

  Mai stii, poate bazele Google Earth s-au pus tot pe baza unui vis de-asta ca al meu :)

 3. asa

  25 August 2009

  asaaaaaaaaaaa

 4. costyna

  27 October 2009

  super tareee mai ajutat pentru compunerea la romana:D:D

 5. TrueAngel

  24 November 2009

  ms pt ca mai ajutat cu tema la romana :)) ca trebuia sa fac despre un vis pe care l-am avut asa ca esti tareeee! =))

 6. cypy

  21 February 2011

  ms pt compunere:D

 7. Alexx

  5 December 2011

  Mersiiiii:*

 8. Iulia

  24 January 2012

  Multumesc pentru compunere:)) :*

LEAVE A COMMENT