Un vis cel putin ciudat

By 11 January 2008 ALL 8 Comments

Azi dimineata m-am trezit cu o durere apriga de cap. De ce credeti? Visele mele ciudate se pare ca nu vor sa inceteze. Apar de 3 ori pe luna cel putin. Insa cel de azi dimineata cred ca le-a intrecut pe toate. Eram intr-o zona foarte ciudata, intunecata, nu eram pe Planeta Pamant si aveam in mana o bricheta. Cand am aprins-o am avut o senzatie ciudata (in vis) ca si cum as avea controlul asupra a tot ce ma inconjoara. Ma uit pe cer si vad, in departare, Globul Pamantesc. Cu cealalta mana incerc sa gesticulez si constat uimit ca puteam sa controlez planeta pe care traim in acest moment. Puteam sa o invart, sa o apropii, sa o misc, etc. Am inceput cu miscari inocente dar pe parcurs am indraznit sa fac tot felul de chestii cum ar fi sa ma joc cu Globul Pamantesc, daca va puteti imagina asa ceva, sa il tin in mana, sa fac zoom-uri pe diverse zone, am vazut Paris-ul pentru a 2a oara, piramidele, oceanele..

Am continuat joaca mea copilareasca pana cand il arunc brusc, nu stiu de ce.. si se sparge…da..s-a spart Globul. Atunci am fost inconjurat de o lumina puternica si parca totul in jurul meu a prins viata, lumina s-a transformat in artificii, nu stiu de ce .. era o atmosfera de sarbatoare. Dupa cateva secunde.. totul revine la normal, se asterne iar o liniste deplina. Ma uit pe cer, Globul Pamantesc era tot acolo, dar parca nu mai era la fel, nu mai avea aceeasi forma, culorile erau mai sterse, continentele nu erau la locul lor.

Dupa cateva minute in care incercam sa-mi revin, mi-am adus aminte de intalnirea de acum 2 zile cu Senor Ramon in care mi-a aprins o bricheta si mi-a zis ca daca ai lumina in suflet poti controla totul. Sa ma fi marcat chiar atat intalnirea cu el? Subconstientul meu sa fie atat de dominat de energia, pozitiva, sper, pe care am primit-o de la el?

Este cineva care se pricepe mai bine ca mine la citit vise si ma poate scoate din ceata?

About Adrian Zanfir

8 Comments

Leave a Reply